Najčešća pitanja i odgovori

Da li je moguće koristiti Modifikator Plus za motore motocikala?

Modifikator Plus se može sipati u motore motocikala, pod uslovom da je u pitanju četvorotaktni motor. U tom slučaju Modifikator Plus daje pun efekat. U slučaju dvotaktnog motora, Modifikator Plus bi trebalo sipati u rezervoar goriva i on bi nažalost sagorevao zajedno sa gorivom. Jednostavno ne bi bilo dovoljno vremena da bi se Modifikator Plus potpuno primenio i da bi dao željene efekte.

Da li ga treba koristiti za stare ili za nove motore?

Modifikator Plus daje sigurne rezultate kako pri zaštiti novih motora, tako i kod regeneracije starih i oštećenih motora.

Da li Modifikator Plus nakon primene ostaje u motoru i posle promene ulja?

Da, Modifikator Plus ostaje vezan za sve unutrašnje metalne površine motora. Zamene ulja obavljaju se u normalnim intervalima, određenim od strane proizvođača konkretnog modela automobila.

Šta ako motor ima veću zapreminu, na primer 15 litara ulja?

Jedna bočica je dovoljna za 5 litara motornog ulja, stoga na 15 litara motornog ulja treba sipati 3 bočice Modifikatora Plus.

Da li se Modifikator Plus može koristiti za kamione, autobuse, traktore...?

Naravno, samo treba proveriti koja količina ulja je potrebna za taj motor i sipati odgovarajuću količinu Modifikatora Plus.

Da li se Modifikator Plus može primeniti i na menjač?

Naravno, ali samo za manuelne menjače. Ne treba ga koristiti za automatske menjače.

Šta dobijamo primenom Modifikatora Plus u manuelnom menjaču?

Pre svega, smanjuje se trenje u menjaču, brzine se glatko i lako menjaju. Takođe, eliminišu se neprijatni zvuci iz menjača.

Da li se Modifikator Plus vezuje za ulje?

Ne, Modifikator Plus ne stupa u reakciju sa motornim uljem. Ulje ga samo transportuje do svih metalnih površina unutar motora.

Da li Modifikator Plus treba sipati u toplo ili hladno ulje?

Nema nikakve razlike.

Da li treba promeniti ulje pre upotrebe Modifikatora Plus?

Nije neophodno, možete da sipate Modifikator Plus u već korišćeno ulje, pod uslovom da je ostalo bar 2000-3000 km do njegove zamene. Ipak, za najbolje efekte predlažemo da ga sipate u novo ili relativno sveže ulje.

Koliko ljudi u Srbiji je do sada kupilo Modifikator Plus i kakve su njihove povratne reakcije?

Do sada je u Srbiji Modifikator Plus kupilo preko 400.000 ljudi. Sve povratne informacije od kupaca koji su koristili Modifikator Plus su pozitivne. Do današnjeg dana nema ni jedna jedina reklamacija na proizvod.

Da li se Modifikator Plus prodaje u drugim zemljama?

Modifikator Plus se već godinama prodaje u Evropskoj Uniji (Slovačka, Češka, Poljska, Bugarska, Mađarska, Rumunija), u zemljama bivše Jugoslavije (Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina), kao i naravno u Rusiji i bivšim Sovjetskim Republikama.

Od kada je Modifikator Plus na tržištu?

Modifikator Plus se uspešno prodaje na slobodnom tržištu od 1994. godine. Za to vreme na raznim tržištima prodato je preko 7 miliona komada.

Gde se proizvodi?

Modifikator Plus je ruski proizvod. Do 1994. godine to je bila strogo čuvana vojna tajna Ruske Armije.

Na kojoj tehnologiji je baziran Modifikator Plus?

On je baziran na nano-tehnologiji, gde su razmere čestica i makro-molekula neverovatno male – veličine nekoliko nanometara.

PRODAJA:
Prodavnice auto delova (nazvati za informaciju)
 
 
PRODAJA:
- benzinske pumpe  LUKOIL
- benzinske pumpe  NIS
 
©2012 STIBA TRADE d.o.o.     sva prava zadržana